Urmărește emisiunea live
Emanuel Ungureanu (USR): În PNL este concurs de scos Drulă din Guvern și vă spun că dacă iese Drulă o să iasă și USR
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Emanuel Ungureanu
Sursă foto: Facebook Emanuel Ungureanu
Emanuel Ungureanu, deputat USR-PLUS, a vorbit despre activitatea lui Florin Cîțu în Guvernul României.

Într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus, deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu a vorbit despre o posibilă demitere a premierului Florin Cîțu:

„Eu vă spun că sunt foarte mulți oameni care sunt nemulțumiți de performanța domnului Cîțu. În PNL este concurs de scos Drulă din Guvern și vă spun că dacă iese Drulă o să iasă și USR. Domnului Cîțu i s-a umflat capul de la putere. Eu am spus că domnul Cîțu nu are capacitatea să se concentreze pe guvernare și asta s-a văzut pentru că a folosit aparatul guvernamental în campania electorală“, a precizat deputatul Emanuel Ungureanu.

Ilie Bolojan (PNL) critică Guvernul: Actuala coaliție nu livrează cum ar trebui

Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean, proaspăt reales la conducerea Partidului Național Liberal Bihor, a vorbit despre coaliția de guvernare PNL-USRPLUS-UDMR.

Ilie Bolojan, proaspăt ales la conducerea PNL Bihor, a vorbit pentru Bihon despre coaliția de guvernare. Acesta a fost întrebat dacă Partidul Național Liberal va rămâne la guvernare până în 2024:

„Niciun partid de după 1989 nu a rămas mai mult de un an la guvernare. Deci bazându-ne pe o statistică, durata de viață a unei guvernări este limitată, miza unei guvernări este să folosească timpul la maximum posibil, din prima zi să facă ceea ce trebuie. Există o presiune a timpului când ești în guvernare, nu ai timp, trebuie să execuți repede, ori trebuie să recunoaștem că actuala coaliție nu a făcut asta. Nu se livrează cum ar trebui. România are nevoie de anumite corecții financiare, pentru că luând credite care sunt folosite pentru funcționarea statului și nu pentru investiții, acest lucru nu face decât să complice existența viitoarelor generații și deci reformele și corecțiile care trebuie făcute se fac, de regulă, la început de mandat.

Și pe asta, cred eu că trebuie să se concentreze coaliția de guvernare în această perioadă. Să dea drumul la investiții, să acceseze fonduri europene, să corecteze toate legile, hotărârile de guvern, ordonanțele care încurcă viața românilor, să debirocratizeze, să descentralizeze, să reducă cheltuielile statului în general. Dacă nu va face acest lucru și unii colegi își fac impresia că vor guverna fără să deranjeze, statistica ultimilor treizeci de ani arată ce se va întâmpla în 2024.“, a precizat politicianul (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel