Emil Boc şi Rareş Bogdan, discursuri la Congresul PNL: "S-a depășit limita unei dezbateri" / "Niciun premier al României nu a făcut ce a făcut Florin Cîțu"
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Emil Boc şi Rareş Bogdan au luat cuvântul la Congresul PNL. 

Emil Boc: ”Numai uniți și împreună suntem puternici. Toți pentru România, toți pentru PNL. Să învățăm din lecția lui Cuza. Cele rele să se spele, cele bune să se adune. S-a depășit limita unei dezbateri, dar trecutul nu îl putem schimba. Aveți dreptul la vot și acolo aveți opțiunile voastre. De ce Florin Cîțu? E premierul care ce spune face. A promis că nu închide economia, nu a închis economia. Câți alții a mai făcut așa ceva. (...) Moțiunea are patru proiecte mari de țară. Stoparea exodului și întoarcerea românilor acasă. Reindustrializarea româniei.

Agricultura, să producem cel puțin cât mâncăm. Independența energetică, să nu mai tremurăm cu privire la prețul la energie. Domnului Orban îi mulțumesc pentru bătăliile grele pe care le-a purtat. Eu mi-am manifestat susținerea pentru domnul președinte Cîțu. Rezultatele de la ultimele alegeri ne-au arătat că doar atât poate domnul Orban. Domnul Orban ne-a spus că am avut importante rezultate. Noi nu suntem partid de locul doi pe scena politică românească. Florin Cîțu pe primul loc la următoarele alegeri. Partidul nu se poate conduce numai cu incantații și lozinci. (...) De mâine mergem împreună cu Florin Cîțu președintele Partidului Național Liberal”, a declarat Emil Boc. 

***

Rareş Bogdan: ”Împreună trebuie să ducem aceste bătălii. Dușmanii sunt în afara sălii, nu aici. Unitate! Este absolut normal să susțineți un candidat sau altul, se va vedea la vot. Dragii mei, în urmă cu cinci luni de zile am primit invitația de a mă alătura unei echipe și am făcut-o. (...) PNL înseamnă că toți cei de aici suntem împreună. Înseamnă că colegii noștri sunt alături de noi (n.r. a enumerat liderii din mai multe județe). Niciun premier al României nu a făcut ce a făcut Florin Cîțu. A dat cu pumnul în masă în faţa Ursulei von der Leyen”, a declarat Rareș Bogdan. 

"I-am spus lui Dacian Cioloș, azi de dimineaţă, de aici: "Dacian, întoarce-te, adu-ți jucăriile înapoi! Dacă ai curajul să te pui în spatele lui Cîțu, să fii condus, ca Guvern, de Florin Cîțu, voi veni şi eu alături de tine în Guvern, cu Florin Cîțu premier", a mai spus Rareș Bogdan. 

”Florin Cîțu va fi primul ministru. Va fi președintele acestui partid. (...) Florin Cîțu, președinte! Florin Cîțu, președinte! Cu Dumnezeu înainte!”, a mai completat Rareș Bogdan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel