Emily Burghelea, OUT de la Acces Direct. Ascunzișurile așa-zisei ”demisie” din cauza Vulpiței
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Știți cine este Emily Burghelea?

Asistenta TV, cu cele mai lungi picioare, de la Acces Direct care nu făcea absolut nimic. Zâmbea, își arăta uneori jumătate din sâni la televizor și nu scotea niciun cuvânt în timpul emisiunii. Doar la final venea cu mulțumiri pentru sponsori.

Când, probabil, și-a dat seama că se ofilește pe un scaun unde nu face nimic și că țintește mult mai sus, nu degeaba având dotări fizice, a zis că trebuie să-și găsească momentul de glorie și și-a anunțat ”demisia”, în direct, la Acces Direct. Să-i zicem.... plecarea, că nu știm încă dacă e demisie sau dat afară. 

Și cu ochii plini de lacrimi a zis că nu mai suportă faptul că Viorel o bate pe Vulpița. Dincolo de patetismul momentului cu lacrimi și suspine, Emily Burghelea nu a venit cu nicio dovadă. A zis doar că Vulpița i-a spus că Viorel o bate. Atât. Nici măcar nu știm dacă fata chiar s-a destăinuit asistentei TV. 

Și dacă i-ar fi zis așa ceva, să ne amintim de motivul pentru care Vulpița a venit la Acces Direct. A sunat producătorii să spună că a fost violată de niște bărbați. Până la urmă, s-a demonstratat că nu fusese vorba de niciun viol, ci pur și simplu fata din Blăgești voia să iasă basma curată după ce i-a fost infidelă soțului și a vrut să pară că escapadele ei amoroase reprezintă violuri. 

DEMISIONEZ! Nu am cum sa accept ce se intampla! Nu mi se pare normal! E sub demnitatea umana ca o femeie sa ne spuna ca este agresata si noi sa fim obligati sa ne facem ca ploua doar de dragul artei. Eu nu pot sa fac asta. Am zis in direct asta si imi asum! Chiar daca voi fi data in judecata. Imi pare rau dar nu pot sa tac. A fost o experienta frumoasa pana la un punct cand lucrurile au inceput sa degenereze. Atat am avut de zis... La revedere!”, a spus Emily Burghelea fără a aduce nicio dovadă, nici măcar o înregistrare cu discuția cu Vulpița sau cu oricine altcineva care să-i susțină acuzațiile.

Dar este adevărat. Ce a făcut, luni, la Acces Direct, Emily Burghelea, cu plânsete, cu machiaj scurs pe toată fața, îi va aduce un job mai interesant în televiziune decât postul de asistentă TV unde nu zicea decât: ”mulțumiri sponsorilor”. Ce-i drept, când nu prea ai ce să-ți treci în CV, o scenetă ca acestea te ajută mai mult decât orice experiență în televiziune. 

Nimeni nu este de acord cu violența, dar acuzațiile făcute de Emily Burghelea trebuie probate. Altfel, sceneta de la Antena 1 va fi doar ceva de trecut în CV-ul asistentei TV care, probabil, și-ar fi dorit să modereze emisiunea Acces Direct.

Și dacă tot s-a pornit, Emily Burghelea ar trebui să sară și-n apărarea femeilor care, pentru a reuși în viață, trebuie să-și arate părțile corpului - alea mai apetisante - pe la televizor.

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel