Emisiunea lui Badea, întreruptă la Antena 3. Naty Badea: Nu avem voie să ne apropiem
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Emisiunea lui Mircea Badea de duminică seară a fost întreruptă.

„Ce avem?! Da, haideți să ne oprim un pic aici, pentru că Antena 3 e un post de știri, iar astăzi a fost o știre teribilă cu un accident de avion care s-a întâmplat la Milano. La fața locului e Naty Badea, corespondent Antena 3. Naty, ești în direct”, a spus Mircea Badea, la un moment dat, în cadrul emisiunii sale de duminică. 

Naty Badea, care locuiește în Italia, s-a deplasat în zona în care a avut loc accidentul. „Am ajuns aici de foarte puțin timp. (...) Sunt luate probe din parcarea unde au ars câteva mașini. Sunt vreo șapte, opt. Am văzut și pompieri, nu au vrut să dea declarații. Nici nu avem voie să ne apropiem. Acum, oricum, lucrurile sunt foarte calme, nu mai e niciun fel de foc. Explozia a avut loc exact pe acoperișul clădirii. (...) Este o parcare foarte mare. Sunt și clădiri de birouri. (...) Nu se poate ajunge cu mașina, eu am venit pe jos de la strada principală, totul este închis. Sunt adunate probe și la această oră”, a zis Naty Badea. 

Amintim că opt persoane, printre care și un copil, au murit, duminică, după ce un avion de mici dimensiuni a căzut pe o clădire în construcție, în Milano, a titrat presa din Italia.


Imagini de la Antena 3 cu zona accidentului:

2. -imagine fara descriere- (accident_milano_39693200.jpg)

3. -imagine fara descriere- (accident_milano2_32144400.jpg)

MAE, despre avionul prăbușit la periferia orașului Milano: Printre morți, doi români cu dublă cetățenie

Printre persoanele decedate în accidentul aviatic de duminică, de la periferia orașului Milano, se află doi cetățeni români cu dublă cetățenie, anunță Ministerul Afacerilor Externe.

Ministerul Afacerilor Externe, prin Consulatul General al României la Milano, s-a autosesizat în urma informațiilor publicate de presa italiană cu privire la prăbușirea unui avion de mici dimensiuni la periferia orașului Milano și a întreprins demersuri pe lângă autoritățile italiene pentru a obține informații referitoare la cetățenia și identitatea persoanelor afectate.

Potrivit informațiilor comunicate de autoritățile italiene reprezentanților oficiului consular, din cercetările efectuate până la acest moment rezultă că printre persoanele decedate se află doi cetățeni români, cu dublă cetățenie.

Totodată, oficiul consular nu a primit, până la acest moment, solicitări de asistență consulară cu privire la acest incident.

Consulatul General al României la Milano continuă dialogul cu autoritățile locale, fiind pregătit să acorde asistență consulară, conform competențelor legale, inclusiv cu privire la procedurile specifice, respectiv facilitarea repatrierii corpurilor neînsuflețite și eliberarea certificatelor de deces.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel