Emma Răducanu, apariție senzațională la Săptămâna Modei de la Londra / Galerie Foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Instagram @emmaraducanu
Foto: Instagram @emmaraducanu
Emma Răducanu, câștigătoarea US Open 2021, a revenit la Londra, unde a participat la Săptămâna Modei.

Emma a intrat în atenția brandurilor de lux, cu atât mai mult cu cât în Londra a avut loc în aceste zile Săptămâna Modei.

Printr-o postare pe Instagram, Emma Răducanu a anunțat că a devenit ambasador al unei renumite companii din domeniul bijuteriilor. Mai mult, luni seară, Emma Răducanu a apărut îmbrăcată într-o nouă ținută extra-sportivă.

Tânăra de 18 ani a strălucit, în timp ce mergea la cina și la petrecerea privată găzduită de British Vogue și Tiffany & Co. pentru a celebra moda, dar și la filmul la The Londoner Hotel, scrie Daily Mail.

FOTO / VIDEO:

Emma Răducanu lasă premiul de 2,5 milioane de dolari de la US Open în grija părinților

Emma Răducanu, în vârstă de 18 ani, a dezvăluit că lasă premiul de 2,5 milioane de dolari de la US Open în grija părinților.

Trofeul de la US Open i-a adus Emmei Răducanu și premiul de 2,5 milioane de dolari. Într-un interviu acordat pentru BBC, tânăra a spus că, momentan, nu are în plan să cheltuie banii. În schimb, îi va lăsa părinților și echipei sale. 

'Îi voi lăsa părinților și echipei mele, ca să fiu sinceră. Mă concentrez doar pe ceea ce îmi place să fac, care mă face să fiu competitivă.', a spus Emma Răducanu, potrivit mylondon.news. 

'Ei pot avea grijă de asta în locul meu'

'Ei pot avea grijă de asta în locul meu', a adăugat ea. Totuși, ea speră să-și achiziționeze alte căști, dat fiind faptul că pe cele vechi le-a pierdut. 

Într-un interviu acordat pentru WTA Insider, Emma Răducanu a mărturisit că părinţii, fiind foarte critici, au învățat-o să aibă așteptări foarte mari de la ea și standarde ridicate.

'Cred că acesta este un lucru bun în general, dar poate şi uneori şi dăunător, pentru că aştepţi atât de mult de la tine şi vrei să fii perfectă, dar este imposibil să fii perfectă. Cred că am nevoie să îmbunătăţesc acest aspect, să mă mai relaxez. Însă sunt de părere că aceste standarde şi etica de muncă pe care mi le-au insuflat din trecutul lor categoric m-au ajutat pentru că mă solicit la maxim de fiecare dată când intru pe teren. În fiecare zi încerc să maximizez ce am şi să îmi maximizez potenţialul.', a declarat Emma Răducanu.

Emma Răducanu, avertizată după succesul de la US Open. Pe ce trebuie să se concentreze

Tim Lopez, directorul agenției de marketing britanice CSM Sport & Entertainment, care a declarat recent că jucătoarea poate deveni una dintre cele mai comercializabile sportive de pe planetă, spune că ar trebui să se concentreze mai degrabă pe alte aspecte ale vieții sale în acest moment.

'Oamenii ar trebui să-i ofere acestei fete posibilitatea de a consolida ceea ce a făcut și să nu pună prea multă presiune pe ea prea devreme. Emma Răducanu trebuie să se concentreze asupra sănătății sale mintale și sportive, și abia apoi asupra recompenselor financiare pe care le poate obține în urma tenisului', a explicat Lopez. (Știrea, AICI.)

VEZI ȘI Emma Răducanu - Leylah Fernandez, REZULTAT finala US OPEN 2021. SURPRIZĂ ISTORICĂ / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel