Emma Răducanu, senzație la US Open 2021. S-a calificat în semifinale după ce a învins-o pe campioana olimpică, Belinda Bencic
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Emma Răducanu, senzație la US Open 2021. S-a calificat în semifinale după ce a învins-o pe campioana olimpică, Belinda Bencic
Emma Răducanu, senzație la US Open 2021. S-a calificat în semifinale după ce a învins-o pe campioana olimpică, Belinda Bencic
Emma Răducanu a reușit performanța de a se califica în semifinalele US Open 2021.

Jucătoarea britanică, cu tată român și mamă chinezoaică, a învins-o pe campioana olimpică Belinda Bencic, scor 6-3, 6-4, după o oră și 25 de minute de joc. În parcursul către semifinale, Emma Răducanu nu a pierdut nici măcar un set.

Cu cine va juca Emma Răducanu în semifinale

Emma Răducanu va juca în semifinale cu învingătoarea din partida Karolina Pliskova - Maria Sakkari. În prima semifinală se vor duela Aryna Sabalenka vs. Leylah Annie Fernandez.

Simona Halep, poză cu Emma Răducanu din 2014. "Time flies..."

Simona Halep a postat, în  luna iulie, pe pagina sa de Instagram o fotografie cu noua senzaţie a tenisului, Emma Răducanu, după performanţa acesteia la turneul de la Wimbledon. 

"Timpul zboară. Felicitări, Emma, pentru performanța superbă de la Wimbledon", a fost mesajul Simonei Halep.

Emma Răducanu a fost eliminată de la Wimbledon de Alja Tomljanovic, după ce a acuzat o stare de rău în timpul meciului. Anterior, britanica de origine română a învins-o pe Sorana Cîrstea. 

Simona Halep, modelul Emmei Răducanu 

Cu tată român și mamă chinezoaică, Emma Răducanu a dezvăluit că modelele sale în tenis sunt Simona Halep și Na Li, sportive care au scris istorie pentru România și China.

"Da, cred că e o coincidență că ele sunt jucătoarele mele favorite. Încerc să-mi modelez jocul după ele. Se întâmplă să am o conexiune cu ambele țări și consider că asta m-a ajutat, vorbesc despre mentalitata pe care cele două o au.

Ambele vin din țări în care oamenii muncesc din greu pentru ceea ce au. Mama mea mereu mi-a insuflat disciplina și respectul pentru ceilalți”, a afirmat Emma Răducanu. 

Emma Răducanu, participare la Wimbledon 2021

Amintim faptul că tânăra Emma Răducanu de doar 18 ani a participat și la celebrul turneu de la Wimbledon 2021, unde a a fost forțată să renunțe din motive de sănătate, după ce a avut dificultăți la respirație și după ce a amețit pe teren.

Potrivit The Sun, jucătoarea de tenis de 18 ani nu a putut să mai continue partida din a patra rundă de la Wimbledon în care a întâlnit-o pe australianca Ajla Tomljanovic. Britanica cu origini românești a abandonat după ce a pierdut primul set cu 6-4 și era condusă în al doilea cu 3-0.

„Hei tuturor, am vrut să vă anunț că mă simt mult mai bine în această dimineață. În primul rând vreau să o felicit pe Ajla pentru o prestație extraordinară și îmi pare rău că meciul nostru s-a terminat așa. Jucam cel mai bun tenis din viața mea în fața unei mulțimi extraordinare în această săptămână și cred că întreaga experiență m-a ajuns din urmă. La finalul primului set, după câteva ture extrem de intense, am început să respir cu greutate și să mă simt foarte amețită”, a transmis Emma, născută din tată român și mamă de origini chineze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel