Eric, fotbalistul îndrăgostit de România. "Nu mă mai întorc în Brazilia"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Eric de Oliveira, Viitorul, în echipa etapei a 8-a Liga 1
Eric de Oliveira, Viitorul, în echipa etapei a 8-a Liga 1
Eric de Oliveira, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti străini care au evoluat vreodată în campionatul României, s-a declarat îndrăgostit de ţara noastră. 

Eric de Oliveira este fotbalistul străin cu cele mai multe goluri marcate în istoria Ligii 1, 65. El joacă în prezent la FC Voluntari, după ce a mai evoluat la Gaz Metan, Pandurii sau Viitorul. Brazilianul şi-a deschis o cafenea în Mediaş şi a adus-o pe sora lui în țară, să se ocupe de proiect.

Ajuns prima dată în România în 2007, Eric de Oliveira şi-a găsit fericirea în ţara noastră! Este străinul cu cele mai multe goluri din istoria Ligii 1, însă nu acesta este motivul pentru care a rămas în România.

„Sigur că felul în care oamenii s-au purtat cu mine, modul în care am fost primit aici, adică foarte bine, acesta a fost unul dintre principalele motive care m-a făcut să rămân aici şi să iubesc pe toată lumea. Mi-am găsit şi familia aici şi nu mai aveam de ce să mă mai întorc în Brazilia. Cred că fanii care mă apreciază şi familia mea m-au făcut să stau aici”, a spus Eric pentru Mediafax. 

Nu se mai întoarce în Brazilia

„Mama şi bunica mea au fost bucătărese, îmi plăcea de mic să le văd în bucătărie. Mi-am dorit dintotdeauna un restaurant, dar e mai mult un bar decât o cafenea, specificul de mâncare este burger. Mi-am adus sora să lucreze cu mine, împreună cu un bucătar brazilian. Laude merită soţia mea, care ea a făcut tot. Când eram plecat în Qatar ea a alergat după toate, pur şi simplu a ieşit cum mi-am dorit graţie soţiei mele”, a mai spus Eric de Oliveira.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel