EROU la doar 6 ani. Copilul răsplătit de Captain America pentru că și-a salvat sora de atacul unui câine
Data publicării:
Autor: Alexandra Cheroiu
WhatsApp
Captura video Instagram Nikki Walker
Captura video Instagram Nikki Walker
Actorul Chris Evans, cunoscut pentru rolul supereroului Captain America, a fost profund impresionat de curajul unui copil care și-a salvat sora atacată de câini, oferindu-i un cadou special.

Bridger Walker, în vârstă de 6 ani, din statul american Wyoming, a dat dovadă de un real act de eroism atunci când și-a salvat sora mai mică, în vârstă de patru ani, de atacul unor câini. Băiețelul a fost grav rănit în urma incidentului, fiind suspus unei intervenții chirurgicale în urma căreia s-a ales cu 90 de cusături la față, arată Mediafax.

Micuțul a avut parte de o surpriză din partea actorul Chris Evans, care i-a transmis printr-un mesaj video că îi oferă drept cadou un scut original marca Captain America, drept răsplată pentru curajul de care a dat dovadă.

Familia copilului a povestit că, întrebat de ce a sărit în apărarea surorii sale, Bridger a dat un răspuns surprinzător și înduioșător: ”Dacă cineva ar fi trebuit să moară, am crezut că ar fi trebuit să fiu eu.“

”Aici e Căpitanul America. Am citit povestea ta, am văzut ce ai făcut și sunt sigur că ai auzit asta de multe ori în ultimele două zile, dar lasă-mă să fiu următorul care îți spune, amice, că ești erou. Ceea ce ai făcut a fost atât de curajos, atât de altruist. Sora ta este atât de norocoasă că ești fratele ei mai mare. Părinții tăi trebuie să fie atât de mândri de tine”, i-a transmis actorul într-un mesaj video pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There are no words. We are so, so thankful.

O postare distribuită de Nikki Walker (@nicolenoelwalker) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel