Eugen Teodorovici: România nu este un capriciu al unor oameni "noi" apăruți brusc de niciunde
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
CEx PSD
CEx PSD
"România nu este, așa cum unii o spun cu nesăbuință și aroganță, un loc uitat de 30 de ani, în care nimeni nu a gândit și nu a făcut nimic", transmite Eugen Teodorovici, preşedintele executiv al PSD.

"România nu este un capriciu al unor tineri și... mai puțin tineri oameni "noi" apăruți brusc de niciunde și de peste tot într-un loc al pierzaniei, în mijlocul unui popor fără istorie, fără tradiție, fără cultură, fără credință, fără edificii, fără.....nimic. România este un stat democratic, cu instituții și legi. Este în Uniunea Europeană, în NATO, face parte din organizații internaționale precum ONU, Consiliul European, OSCE și din instituții economice precum FMI, Grupul Băncii Mondiale, BERD, BEI.

România este în fiecare regiune a țării, în fiecare județ, oraș, în fiecare comună, sat sau cătun îndepărtat", transmite Eugen Teodorovici.

"Noi mergem prin România și printre români"

"Noi mergem prin România și printre români. Iar pentru cei care nu o fac pentru prima dată, nu pentru a doua, a treia sau a nu știu câta oară și nici nu poartă ostentativ niște ochelari de cal, este lesne de văzut ce și cât au făcut românii mai vechi și mai noi în România.

Iar astăzi am fost în județul Caraș Severin, alături de doamna premier și colegi din guvern, unde am văzut câte puțin din cele multe făcute de români în ultimii ani: lucrările de infrastructură de drumuri naționale, primul centru de recuperare oncologică din România - Nera, precum și punctul de trecere a frontierei cu bacul dintre Moldova Nouă și Golubac, Serbia.

Pentru că este ceva ce ține de felul nostru de a fi și gândi românește....să punem, zi de zi, câte un strop de suflet și pasiune în ceea ce facem", a mai declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel