Eugen Teodorovici: PNL-ul a reușit să terfelească principiul liberal
Autor: Crişan Andreescu pe 26 mai, 08:01 | Personalități politice

Teodorovici, ataac la PNL: Crește spiritul pervers "pentru noi înșine", prin incompetență, furt și minciună

Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finanțelor, într-o postare pe Facebook spune că și "unii dintre liberalii zilelor noastre s-au săturat de "tot felul de imbecili" și "maimuțoi" din PNL". 

E jignitor să vedem cum astăzi PNL-ul a reușit să terfelească principiul liberal "Prin Noi Înșine", transformându-l în "pentru noi înșine"‼️

Este o ofensă adusă celor ce gândeau, în urmă cu mai bine de 100 de ani, o politică economică și socială în spiritul apărării intereselor României și valorificării potențialului economic românesc.

Până și unii dintre liberalii zilelor noastre s-au săturat de "tot felul de imbecili" și "maimuțoi" din PNL, așa cum foarte mulți s-au săturat de ipocrizie, de incompetență și de ... insulte! De un șir nesfârșit de insulte la adresa cetățenilor români!

Cum altfel putem numi atâtea decizii proaste sau lipsa unor decizii care să oprească disperarea oamenilor rămași fără un loc de muncă, grija celor ce trăiesc din șomajul tehnic, teama antreprenorilor legată de închiderea afacerilor, dezorientarea profesorilor, părinților, studenților și elevilor, mai ales a celor în prag de examene la finalul unui an școlar și universitar, nesiguranța cadrelor medicale expuse riscului de infectare, degringolada din administrație și hărțuirea continuă a oamenilor cu reguli și amenzi aplicate abuziv!?

Iar în timp ce toate acestea se întâmplă sub comanda unui guvern liberal pervertit, crește spiritul pervers "pentru noi înșine", prin incompetență, furt și minciună‼️" scrie Teodorovici pe Facebook.

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri