Eugen Teodorovici, replici cu Siegfried Mureşan: V-am mai spus ceva pe holurile PE. Continuaţi la fel
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Europarlamentarul Siegfried Mureşan şi fostul ministru Eugen Teodorovici au avut un schimb aprins de replici. 

Iată dialogul aprins pornit de la programul de relansare economică inițiat de Guvernul Orban: 

Siegfried Mureşan: Programul se bazează pe absorbţia de fonduri europene. Ştim un lucru foarte clar, România va primi în următorii şapte ani bani gratis de la UE, mai mulţi decât am primit oricând în trecut. 

Eugen Teodorovici: Mai veniţi pe acasă, dle Mureşan. 

Siegfried Mureşan: Mereu când vin acasă, văd următorul lucru. În trei ani de guvernare PSD, nu aţi reuşit să semnaţi nici măcar un contract pentru construcţia unui spital regional. PNL le-a semnat pe toate trei în şase luni de guvernare. 

Eugen Teodorovici: Dle Mureşan, v-am mai spus eu ceva pe holurile Parlamentului European. Văd că continuaţi în acelaşi stil. Vreţi să venim într-o seară şi, pe etape, să vedem ce înseamnă semnarea unui astfel de contract? Şi să vedem ce a făcut fiecare? V-am mai spus, ce nu am făcut recunosc, nu am probleme. Dar haideţi să fim corecţi! 

SIegfried Mureşan: Dle Teodorovici, aţi mărit deficitul României la 48 de miliarde, aţi dublat inflaţia în timpul în care aţi fost ministru de finanţe. 

Eugen Teodorovici: Dle, era la 2,8 deficitul. (...) Astfel de artificii de doi lei... 

Siegfried Mureşan: După trei ani de guvernare PSD, am absorbit doar 17 la sută fonduri europene. După începerea pandemiei COVID, Comisia Europeană a permis statelor să folosească fondurile europene unde au avut nevoie mai mult. 

Eugen Teodorovici: Am înţeles, vorbiţi în altă parte. Mai citiţi! Sunt afirmaţii fără sens. Când îl aud, mă îngrozesc! 

Discuţia lor a fost întreruptă de mai multe ori de Cosmin Prelipceanu, care a insistat ca invitaţii să vorbească pe rând, nu unul peste celălalt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel