Eugenia Şerban a aflat că are două tipuri de cancer, în aceeași zi: Am crezut că este o greșeală. M-a dărâmat (FOTO)
Autor: Florentina Constantin pe 29 mai, 14:21 | Vedete

Actrița Eugenia Șerban a vorbit despre cea mai grea zi din viața ei, aceea în care a fost diagnosticată cu două tipuri de cancer.

Anul trecut în luna aprilie a început totul. Mergând la controlul ginecologic anual, s-a descoperit că ceva nu este în regulă și așa au început investigațiile. În luna iunie, s-a confirmat cancerul ginecologic. Imediat după biopsie, medicul a hotărât să mi se facă de urgență o ecografie de sân, în aceeași zi. A fost una dintre cele mai urâte zile din viața mea, ziua în care am aflat că am și cancer la sân. Așa a început totul”, a povestit Eugenia Șerban pentru Viva.

"Am crezut că este o greșeală"

 

”Prima dată am crezut că este o greșeală, am tot sperat să nu fie adevărat și am început toate investigațiile necesare. RMN-uri, CT-uri, PET CT, biopsii, iar cel mai greu a fost să aștept rezultatul biopsiilor. Prima perioadă m-a dărâmat, aveam mii de întrebări în cap… De ce eu? De ce mie? Și încă nu aveam habar ce va urma. Dar, în această perioadă, am avut alături de mine oameni și prieteni minunați.

Tot în acel timp am fost plecată la Timișoara, pentru că era programat de mult spectacolul meu monolog „Spovedanie în fața luminii". Acolo, de fapt, am făcut toate RMN-urile și CT-urile, ca să nu se piardă timp. Când am acceptat? E greu de spus. Am avut nevoie de un timp, eu cu mine. Dar, la începutul lunii august, am ales să merg mai departe. Am să-ți spun că am început cu operațiile și apoi a urmat restul tratamentelor”, a mai povestit Eugenia Şerban.

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri