EURO 2020. Campionii la tribuna a doua și politicienii la oficială. Gâdea: Ruşine națională! Au fost umiliţi încă o dată. Ne-am făcut de râs
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Mihai Gâdea a criticat dur decizia de-ai pune pe Gica Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu, la tribuna a doua, în timpul meciului EURO de aseară, în timp ce mai mai mulți politicieani ocupau locurile din tribuna oficială.

"Este o știre care, din păcate, nu a fost văzută şi la care vreau să mă refer în această seară destul de pe larg. I-am spus noi "ruşinea naţională". Campionii noştri au fost umiliţi, încă o dată. Despre ce e vorba... Am găzduit şi noi un meci al EURO şi acest moment ar fi trebuit să fie de maximă  importanţă, aşa cum aţi văzut cu toţii. Meciul ca meciul, nu putem influenţa şi nici nu trebuie să influenţăm un meci, însă faptul că eşti gazdă al unui astfel de meci, deci cu o vizibilitate uriaşă, în momentul respectiv ce faci? Ce pui în vitrină? Este o ocazie excelentă pentru a-ţi face PR, pentru a-ţi face imagine sau este o ocazie excelentă pentru a te face de râs? Ei bine, în România, ne-am făcut de râs.

"Baștanii României au stat în tribuna oficială"

La tribuna oficială, acolo unde erau foarte mulţi ochi, i-am avut în tribuna oficială pe Ludovic Orban, printre alţii, pe doamna Anca Dragu, pe Nicușor Dan, Dan Barna. Nomenclaturiştii de astăzi, cei care, astăzi, sunt baștanii României au stat în tribuna oficială. Unii dintre cei mai importanţi campioni ai României - Gică Hagi, Gică Popescu, Dorinel Munteanu - au stat la tribuna a doua. De ce este aşa de grav ce s-a întâmplat? Pentru că este, din nou, genul acela de aroganță pe care noi o vedem în România", a spus Mihai Gâdea, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

"În tribuna oficială, ar fi trebui să fie nişte oameni cu care să ne mândrim, să se vorbească, camerele de luat vederi să le caute figurile, presa internaţională să le facă poze. Ce aş fi făcut eu, dacă mă ocupam de asta? În tribuna oficială, erau cele mai mari valori ale României, nici urmă de politruc. Despre aceşti oameni, probabil, nu o să mai auzim niciodată. Despre Gică Hagi, Gică Popescu, Nadia Comăneci şi mulţi alţii se va vorbi mulţi ani de zile, după ce noi nu vom mai fi pe acest pământ", a mai spus Mihai Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel