Europa League. CFR Cluj - Sevilla. Lopetegui: Ne va obliga să jucăm la cel mai înalt nivel
Autor: Andrei Itu pe 19 feb, 20:16 | Fotbal

'CFR Cluj este o echipă foarte bună şi ne va obliga să jucăm la cel mai bun nivel', a prefaţat antrenorul echipei de fotbal Sevilla FC, Julen Lopetegui, meciul de joi cu campioana României, din turul şaisprezecimilor de finală ale Europa League, scrie site-ul clubului spaniol.

'Este o partidă complexă împotriva unei echipe bune şi periculoase', a estimat tehnicianul spaniol. Lopetegui a amintit că Europa League are o importanţă aparte pentru Sevilla, ce deţine recordul de victorii în această competiţie (cinci). 'Ajunge doar să pomeneşti această competiţie şi suporterii Sevillei sunt încântaţi. Suntem în faza de atenţie maximă, fiindcă meciul asta cere', a spus el.

'Ne interesează starea suprafeţei de joc, dar nu este sub controlul nostru. Trebuie să ne adaptăm şi să luptăm. Nu stăm nicio secundă să ne plângem', a afirmat Lopetegui. 'Sunt echipe multe şi foarte puternice. Acum e doar un meci, turul şaisprezecimilor de finală. Cei mai puternici se vor califica, dar în acest moment nu e nimic mai mult', a spus fostul selecţioner al Spaniei.

Lopetegui s-a referit la perioadă proastă pe care o traversează echipa sa: 'Nu există un diagnostic concret. În fotbal sunt momente mai bune şi mai proaste. Lucrul cel important e activitatea de fiecare zi, munca şi dorinţa de victorie. Suntem conştienţi de asta. Vor veni momente mai bune, nicio îndoială.' Meciul CFR Cluj - Sevilla FC va avea loc, joi, de la ora 19:55, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'', în manşa întâi a şaisprezecimilor de finală ale Europa League, potrivit Agerpres.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri