Evacuare Spital Foișor. Laura Vicol, plângere penală împotriva ministrului Sănătății și a ministrului Justiției
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Laura Vicol a anunțat că va face două plângeri penale în urma evacuării Spitalului Foișor din Capitală. 

Avocata Laura Vicol și-a exprimat în direct la Antena 3, în lacrimi, revolta față de evacuarea Spitalului Foișor din Capitală. 

”Fierb de neputință și de revoltă și încerc să fiu cât de echilibrată pot când vorbesc acum și așa ar trebui să fie oricare om care se uită acum la televizor. Încep să cred că numai un protest masiv al tuturor românilor va putea să oprească tot ceea ce se întâmplă în această țară în care suntem efectiv nenorociți de acești nenorociți, incompetenți care ne conduc. Vă vorbesc în calitate de om, de român. Mi se pare incredibil să văd așa ceva. Nu se poate. Acești oameni trebuie opriți. Am început să fac demersuri penale. Luni voi depune o plângere penală împotriva ministrului Justiției și tot luni, cel târziu marți vreau să depun o plângere penală împotriva acestui pseudo ministru al Sănătății care își permite să omoare oameni cu bună știință. Este o acuzație foarte gravă pe care mi-o voi proba. Sunt extrem de revoltată. Să scoți oameni dezbrăcați la această oră, să-i pui pe banchetele mașinilor. Este incredibil. Am postat pe Facebook în timp ce plângeam. Nu se poate așa ceva. Nu pot să cred că trăiesc în țara mea și se întâmplă aceste lucruri. Este devină incompetența și lipsa de empatie. Este momentul să plece toți acasă”, a declarat avocata Laura Vicol. 

VEZI ȘI: Spital cu sute de locuri pentru bolnavi COVID-19, ÎNCHIS în Capitală. Firea: Asistăm la un paradox. Ce se va întâmpla cu pacienţii?

VEZI ȘI: Scandal la evacuarea Spitalului Foișor. Zeci de persoane cer explicații

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel