Everton, mesaj pentru cele șase cluburi din Super Ligă. „Trădează cei mai mulți suporteri”
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Consiliul director al clubului englez Everton a lansat un comunicat de presă în legătură cu vestea ruperii de Premier League a celor șase cluburi fondatoare ale Super Ligii europene.

„Everton se arată întristat și dezamăgit de propunerile ruperii de ligă susținute de șase cluburi, șase cluburi care acționează pur și simplu în propriul interes, șase cluburi care pătează reputația ligii noastre și a jocului, șase cluburi care aleg să disprețuiască orice alt club în prezența căruia se află în Premier League, șase cluburi care iau de buni și chiar trădează cei mai mulți suporteri din țară și nu numai”, se arată în comunicatul emis de marii rivali ai lui Liverpool.

„În aceste vremuri de criză, o perioadă definitorie pentru jocul nostru, cluburile ar trebui să conlucreze, iar idealurile jocului și fanii să fie puși pe primul loc. În schimb, aceste cluburi s-au înțeles în secret să iasă dintr-o piramidă de fotbal care i-a servit atât de mult. Și în această piramidă, Everton felicită TOATE cluburile, fie Leicester City, Accrington Stanley, Gillingham, Lincoln City, Morecambe, Southend United, Notts County și restul care prin simpla existență au îmbogățit viețile fanilor lor în istoria jocului. Și viceversa”, se mai arată în comunicatul oficial al clubului.

VEZI ȘI: 'Odihniți-vă în pace, Liverpool și Arsenal!'. Protestul suporterilor contra Super Ligii / Foto.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel