Urmărește emisiunea live
Evoluția pandemiei COVID-19 cu conf dr Simin Florescu la ACADEMIA DE SĂNĂTATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Lascu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Conf dr Simin Florescu, directorul medical al Spitalului Victor Babeș din  București, vine la Academia de Sănătate, emisiune realizată de prof dr Irinel Popescu, pentru a discuta evoluția pandemiei COVID-19 la un an și jumătate de la izbucnirea ei. 

„O vom avea din nou ca invitat pe doamna conf dr Simin Florescu, de la UMF Carol Davila București, director medical al Spitalului de Boli Infecțioase și Tropicale Victor Babeș din  București, una dintre acele unități care s-au aflat și se află în prima linie în lupta cu pandemia COVID-19. Motiv pentru care este ușor de bănuit că vom aborda acest subiect în cursul discuției noastre”, a dezvăluit prof dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate. 

Ce s-a întâmplat în primul an de pandemie, armele pe care le avem în lupta cu acest virus care face mutații, ce ne putem aștepta să se întâmple în toamnă, toate acestea și multe alte lucruri legate de pandemia COVID-19 le vei aflați în această emisiune. 

Emisiunea va fi transmisă luni, 26 iulie, de la ora 11.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel