Examen Bacalaureat. Elev, mesaj pentru Anisie: Nu cred că ați luat o măsură corectă
Autor: Ema Apostu pe 21 mai, 20:59 |  Coronavirus

Un elev care va susține Bacalaureatul i-a transmis un mesaj ministrului Educației, Monica Anisie, cu privire la luarea temperaturii elevilor care vor susține examenul. 

Elevii ar putea pierde un an, dacă temperatura lor depășește 37,3 grade.

"Sunt elev în clasa a XII-a și nu cred că ați luat o măsură corectă în ceea ce privește organizarea Examenului de Bacalaureat. Mă refer la faptul că fiecărui elev care intră în unitatea de învățământ trebuie să i se ia temperatura. În cazul în care are o temeperatură peste limita admisă, acesta nu poate participa la examen", a spus Vlăduț Cosmin Scutaru.

"S-ar organiza o sesiune specială" 

"I-am trimis mesajul aseară, dar nu am primit până acum vreun răspuns. Facultatea la care merg eu, la Istorie, nu am examen de admitere. Eu am făcut asta pentru colegii mei. A apărut această situație, în care noi, cei care dăm examen, ni se ia temperatura. Ni s-a spus clar că elevul care are peste 37,3 nu poate da examen. S-ar organiza o sesiune specială pentru cei cu temperatura mare, dar asta înseamnă să stai un an acasă, dacă vrei să dai, spre exemplu, la Medicină", a mai spus elevul, la Antena 3.

Te-ar putea interesa și ....
Coronavirus Vezi toate articolele
Crossuri parteneri