Există mămăliga perfectă. Secretul celui mai popular aliment
Mămăligă
Mămăliga, o alternativă sănătoasă pentru pâine, a avut mereu un loc de cinste în bucătăria românească.
În cele ce urmează, vă prezentăm o serie de sfaturi pentru a obține mămăliga perfectă:
Nu aștepta până când apă deja clocotește pentru a turna restul de mălai.
Dacă vrei ca mămăliga să iasă cât mai gustoasă, folosește lapte în locul apei.
Amestecă pe tot parcursul fierberii mălaiului, altfel riști să nu se fiarbă uniform și să se lipească.
Poți adăuga o lingură de unt la final, după ce închizi focul. Va da o consistență mai cremoasă preparatului.
Lasă mălaiul să fiarbă aproximativ 30 de minute înainte de a stinge focul, potrivit retetepractice.ro.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile
- Marte în Berbec, din 30 aprilie. Ce aduce în viețile noastre. Patru zodii sunt primele afectate
- Doi mari actori români au scris istorie împreună, dar s-au urât în viața reală. De ce nu și-au vorbit timp de 32 de ani
- Lovitură de teatru la CCR: documente ANAF, declarate neconstituționale în procesele penale
- Probleme pentru doi concurenți, la Te cunosc de undeva: "M-am trezit cu genunchiul umflat"
- "Să aprindem grătarele". Ce spune Mihaela Bilic despre mici, cel mai popular aliment printre români
- DNA, primele acuzații oficiale după perchezițiile la Complexul Energetic Oltenia (CEO). Cine este directorul reținut. Acuzațiile procurorilor
- Dispare obiceiul de a consuma vin? Ce afectează vânzarea popularei băuturi
- 10 lucruri pe care nu le știai despre primarul USR Dominic Fritz
- Selly, explicații în scandalul cu Radu Alexandru - "piticigratis", Iorga, Adrian Elicopter de Luptă și acuzațiile de viol / video
- BANCUL ZILEI: Lucruri dificil de realizat