Urmărește emisiunea live
Windows 11 este gata, cred experții. Microsoft anunță „următoarea generație” a OS-ului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Windows
Foto: Windows
Microsoft a început conferința Build 2021 și este gata să anunțe următoarea generație a sistemului său de operare.

Conform XDA-Developers.com, CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, i-a ațâțat pe fanii companiei sale cu anunțul „următoarei generații de Windows”. La Build 2021 nu s-a zis aproape nicio vorbă despre Windows fiindcă Microsoft plănuiește un eveniment masiv pentru actualizările Windows în iunie. Acolo, va fi anunțată noua versiune supranumită „Sun Valley”.

Nadella s-a asigurat că face niște anunțuri foarte importante în timpul conferinței

Totuși, în timpul prezentării, Nadella s-a asigurat să anunțe că subiectul sistemului de operare nu a fost uitat, ci că urmează lucruri mari pentru utilizatori. La 15 minute în prezentare, Nadella a transmis: „Alături de toate oportunitățile pe care le-am subliniat astăzi, Windows este implicit. Niciodată nu a fost mai important. Windows 10 este folosit de peste 1,3 miliarde persoane pentru a munci, a învăța, a se conecta și a se juca. Totul începe cu varianta Windows pentru dezvoltatori”.

„Windows îi aduce laolaltă toate uneltele de dezvoltare și colaborare. Îți permite să alergi ce hardware dorești, funcționează cu Linux și Windows într-o singură interfață, are un Terminal modern. Imediat, vom dezvălui una dintre cele mai importante actualizări pentru Windows din ultimul deceniu pentru a permite oportunități economice mai mari pentru dezvoltatori și creatori. Eu am avut această versiune în ultimele luni și sunt incredibil de entuziasmat în legătură cu noua generație de Windows”, a adăugat CEO-ul companiei americane.

Cea mai mare schimbare din ultimii 10 ani este o veste uriașă

Vestea celui mai mare update din ultima decadă este uriașă. Atât Windows 8, cât și Windows 10 au fost lansate în ultimii 10 ani, iar acestea au fost sisteme de operare care au schimbat cu adevărat experiența utilizatorului și experiența vizuală. Fanii Windows trebuie să rămână pe fază pentru evenimentul care va urma în curând fiindcă fie va fi cea mai mare actualizare Windows 10 de la lansarea sa încoace, fie vom avea parte de Windows 11.

VEZI ȘI: Microsoft actualizează designul Windows 10. Noi iconițe de navigare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel