Urmărește emisiunea live
EXPLICAȚIA pensionarului care și-a OMORÂT SOȚIA și a vrut să se SINUCIDĂ la METROU
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Bărbatul de 84 de ani care și-a ucis soția și apoi a încercat să se arunce în fața metroului a oferit o explicație halucinantă.

Bărbatul de 84 de ani care și-a ucis soția și apoi a încercat să se arunce în fața metroului, la stația Dristor, a oferit anchetatorilor o explicație halucinantă.

Totul a început sâmbătă, după ce pensionarul i-a spus unei casiere de la stația de metrou Dristor să-l lase să treacă gratuit pentru că nu vrea să călătorească, ci să se arunce în fața trenului. 

Femeia a sunat imediat la Poliția Metrou, iar la scurt timp, bărbatul le-a explicat polițiștilor vrea să se sinucidă pentru că nu mai suportă greutățile specifice vârstei. De asemenea, pensionarul a menționat că și-a omorât soția, înainte să plece de la domiciliu. 

Motivul pentru care și-a ucis soția 

La audieri, vârsnicul a spus că s-a săturat de viața și că voia să-și pună capăt zilelor. Doar că, nu putea să o lase pe soția sa, alături de care a trăit peste 50 de ani, singură. Așa că, gândindu-se că femeia avea pensia mică și că era bolnavă, a lovit-o în cap cu un satâr. 

Pensionarul a fost reținut ca urmare a deciziei procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Duminică, magistrații au cerut arestarea lui pentru o perioadă de 29 de zile, potrivit Gândul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel