Dezvăluiri cutremurătoare din Beirut. Româncă, informații de groază. ”Nu mai au nimic de pierdut decât viața”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
”Nu este mâncare, nu sunt bani, nu sunt resurse de bază, nu este pace, doar moarte”. Aceasta este imaginea cruntă din Beirut. 

Românca a cărei mamă a fost rănită în explozia din Liban a descris situația grea prin care trec oamenii din Beirut. Potrivit ei, oamenii nu au ce mânca, iar în stradă violențele sunt de neimaginat. Mama ei nu ar avea curent și nici alimente de bază.

"Am închis convorbirea cu maică-mea, azi au ajuns pachetele de ajutor cu câteva alimente, apă și medicamente. Oamenii sunt în stradă, uniți, neclintiți. Se trage în ei ca în saci de cartofi. Și totuși nu renunță la a fi un popor, și totuși nu renunță la Liban, la acasă. Prieteni de-ai mei au fost în stradă, s-a tras în ei, încă trăiesc. Stau neclintiți între mâine și azi. Între a fi și a nu mai fi. Cu mâna pe inimă și inima lor pe țara lor. Au ieșit la suprafață adevărații jucătorii. Acum stau față în față cu poporul pe care l-au dus până în hotarul dintre mâine și azi. Nu mai au nimic de pierdut decât viața. Nu este mâncare, nu sunt bani, nu sunt resurse de bază, nu este pace, doar moarte. Când o sun pe mama, primul lucru pe care îl întreb este: ”ai reușit să găsești câte ceva să mănânci?”. Nu are curent în casă, își încarcă telefonul la niște vecini care au un generator. Ea e un caz fericit, mă are și pe mine în spate să o susțin.", a scris Deborah Faoro pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: VIRAL. Mama unei românce a fost rănită în explozia din Beirut. Mesajul emoționant al femeii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel