Urmărește emisiunea live
EXPLOZIE totală. Economistul Câciu: ”Surpriză neplăcută”. GREȘEALĂ FATALĂ care îngroapă turismul românesc
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
În pandemie, litoralul românesc nu încetează cu surprizele.

Explozia prețurilor în industria HoReCa nu este o cale de urmat, a spus analistul economic Adrian Câciu. Fidelizarea clientului, loializarea acestuia va aduce câștiguri mult mai mari decât o omletă la 60 de lei, a mai zis el. 

"Apropo de turism, am această surpriză neplăcută. Am avut turismul închis. S-a spus pe toate canalele să se dea drumul la turism că nu mai poate rezista și văd acum niște prețuri în industria HoReCa... Totuși pe undeva cred că, cum i se dă drumul pe poartă... o ia razna. Principiul SMART prin care să crească rapid încasările pe primii 2 ani nu este calea de urmat în acest moment. Pandemia cu COVID-19 nu va mai fi o pandemie, iar COVID nu va dispărea niciodată. Indiferent de vaccinuri.

Este ca gripa. Și atunci, nu jumulești românul din start... lasă-l să aibă bani și mâine. Că tot la tine va veni să bea un suc. Ia-o ușor că vei avea acest client. Loializează-ți acest client că va veni și data viitoare tot la tine. Nu-l speria. Că dacă i-ai dat omletă de 60 de lei nu cred că mai vine data viitoare. Acestea sunt "bad example" care nu fac bine. Mă întorc iar la autorități. Am văzut isteria autorităților în Centrul Vechi, cu controale. Nu se face așa. Undeva suntem în epoca exagerărilor din toate părțile", a spus economistul pentru DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel