EXTREM de DUR: IMAGINI NECENZURATE! Gest REVOLTĂTOR al unui șofer. ”Om fără suflet. ÎNCHISOARE!” / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Autostrada
Autostrada
Senatorul Marius Marinescu a comentat un videoclip revoltător din Fălticeni, județul Suceava, în care mai multe pisici sunt lovite de șoferul unei mașini. 

ATENȚIE! IMAGINILE SUNT NECENZURATE ȘI SUNT EXTREM DE DURE

Acesta este un om fără suflet, o bestie cu chip de om. După ce a comis crima aceasta, trebuie sancționat exemplar, cu închisoare de până la 3 ani, cum spune legea. Ne putem întreba dacă individul nu poate oricând să calce și niște copii, dacă-i întâlnește pe drum, să facă la fel cum a făcut cu animalele”, a explicat senatorul.

Și stăpânul a greșit, lăsându-și animalele pe domeniul public

Pe de altă parte, stăpânul acestor pisici trebuie sancționat la rândul său, pentru neglijență, fiindcă a scăpat animalele pe domeniul public în loc să le țină în curte. Mai grav, poate le-a și abandonat, de aceea erau derutate. Sancțiunea e penală și pentru criminal, dar și pentru stăpân”, a continuat Marinescu.

Poliția Animalelor este tot mai necesară

Facem un apel către domnul ministru Vela pentru a înființa Poliția Animalelor, așa cum a promis, până la 1 septembrie, a.c., în cadrul Ministerului de Afaceri Interne, ca să avem un organ de anchetă și aplicare a legii de protecție a animalelor rapid, ceea ce ar însemna și prevenția, dar și intimidarea celor care comit astfel de infracțiuni”, a mai transmis senatorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel