F1 - MP al Portugaliei. Hamilton a dominat cea de-a doua sesiune de antrenamente libere / Video
Autor: Andrei Itu pe 01 mai, 02:08 | Alte sporturi

F1 - MP al Portugaliei. Hamilton a dominat cea de-a doua sesiune de antrenamente libere

Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes), campionul mondial en titre, a fost cel mai rapid în cea de-a doua sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Portugaliei, desfăşurată vineri după-amiază pe circuitul de la Portimao. 

Cu timpul de 1min 19 sec 837/1000 pe un tur de pistă (4,653 km), Hamilton l-a devansat cu 143/1000 pe olandezul Max Verstappen (Red Bull) şi cu 344/1000 pe finlandezul Valtteri Bottas, colegul său de la Mercedes, cel care dominase sesiunea din cursul dimineţii.

Sâmbătă vor avea loc calificările pentru Grand Prix-ul lusitan, în care Hamilton va încerca să obţină al 100-lea pole position din cariera sa. Calificările vor fi precedate de cea de-a treia şi ultima sesiune de antrenamente libere.

Lewis Hamilton, învingător luna aceasta în Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, este lider al clasamentului general al piloţilor, cu un avans de un singur punct faţă de Max Verstappen, care a câştigat la rândul său prima cursă a sezonului, desfăşurată în Bahrain, pe 28 martie.

Alte sporturi Vezi toate articolele
Crossuri parteneri