Facebook, SCHIMBARE MAJORĂ privind Instagramul
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: PxFuel. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: PxFuel. Imagine cu rol ilustrativ
Facebook a făcut o schimbare majoră în ceea ce privește Instagramul. Zuckerberg își dorea acest lucru.

Facebook Messenger și Instagram s-au unit, la peste un an și jumătate după ce directorul executiv al Facebook, Mark Zuckerberg, și-a anunțat intenția de a integra cele două platforme. Vechiul serviciu de mesagerie directă Instagram, Instagram Direct, a fost înlocuit de Messenger, permițând utilizatorilor să trimită fotografii și videoclipuri între cele două platforme pentru prima dată.

Este primul pas către un obiectiv anunțat în martie 2019 de a uni nu numai cele două platforme, ci și de a încorpora și WhatsApp-ul și de a permite criptarea de la un capăt la altul pentru toate mesajele trimise între cele trei aplicații.

Integrarea celor două aplicații necesită consimțământul utilizatorului pentru a permite combinarea conturilor. Dacă acceptă actualizarea, utilizatorii vor putea să trimită „autocolante selfie”, să vizioneze videoclipuri Instagram cu prietenii în timpul apelurilor video și să trimită mesaje care dispar. Facebook a declarat că noile funcții vor fi lansate imediat în „câteva țări” și „în curând la nivel global”, potrivit TheGuardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel