Facebook se întoarce la origini. Va lansa o nouă rețea de socializare pentru studenți
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Facebook anunță lansarea rețelei "Campus", o rețea de socializare pentru studenți. 

Știm deja cu toții că înainte de a avea succesul de acum, Facebook a fost o rețea de socială pentru facultăți. Compania a decis să revină la origini, așa că lansează un nou produs. "Campus" va fi o rețea de socializare pentru studenți și  vine pentru a-i ajuta să comunice pe tinerii care cel mai probabil vor avea parte de învățământ online din cauza pandemiei de COVID-19.

" Facebook Campus este o secțiune dedicată a aplicației Facebook concepută pentru studenți, cu un profil Campus diferit de profilul principal Facebook. Pentru a crea un profil Campus, toți studenții au nevoie de e-mail-ul colegiului și anul de absolvire. Alte informații, cum ar fi clasele sau orașul natal sunt opționale. Odată ce un profil Campus este configurat, studenții pot descoperi grupuri și evenimente unice pentru școala lor și se pot conecta cu colegii de clasă care împărtășesc interese similare. Când conținutul este partajat în Campus, doar persoanele din Campus îl vor vedea.", explică reprezentanții companiei. 

Oficialii Facebook spun că reţelele sociale nişate, precum Campus, care oricum reprezentau viitorul companiei, cum a spus anul trecut Mark Zuckerberg, sunt mai necesare ca niciodată în contextul pandemiei.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel