Urmărește emisiunea live
Falcă (PNL) îl face praf pe Drulă. Cum s-a schimbat, prin ”transparentizare”, la Ministerul Transporturilor, toată echipa de conducere
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Gheorghe Falcă
Gheorghe Falcă
Gheorghe Falcă (PNL) a lansat o serie de acuzații la adresa lui Cătălin Drulă, vicepreședinte USR PLUS și ministru al Transporturilor.

„Oamenii să meargă la lucru și să-și facă treabă! Declarațiile politice vor rămâne declarații politice. Cei care vor să muncească, trebuie să muncească, cei care nu, sunt și alte opțiuni. Nu se poate juca nimeni cu interesul național, criza din acesta moment”, a spus, luni, la Antena 3, Gheorghe Falcă. 

Ulterior, i s-a adresat lui Victor Ilie (USR). „Am o rugăminte, nu vreți să ne spuneți, prin transparentizare, cum s-a schimbat la Ministerul Transportului toată echipa de conducere de la cele șase instituții?! Să ne arătați, prin transparentizare, evaluarea, forma de concurs... Ascultați-mă, domnule Ilie! Nu sunt toate științele la dumneavoastră, ascultați-mă, poate aflați și alte lucruri. Poate aflați că la Bruxelles, săptămâna trecută, când s-a discutat despre PNRR, nu și-a prezentat sistemul de reformă de la calea ferată, sistemul de reformă de la Tarom”, a zis Gheorghe Falcă, adăugând: „Sunt mult mai multe lucruri, dar nu cred că e nevoie să vi le spun prin televizor!” 

„Faceți treabă, înainte de a vorbi!”, a subliniat Falcă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel