Familia Clejanilor, APEL public. "M-a chemat Poliția. M-au BLOCAT"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Familia Clejanilor luptă pentru găsirea adevărului în cazul Margheritei, prinsă cu droguri la volan. Iată ce l-a rugat Poliția pe Ioniță de la Clejani. 

"De când a apărut cazul ăsta la televizor, aflăm lucruri care ne blochează, care pe mine m-au blocat. Sunt oameni care sună la mine și chiar poliția m-a chemat și mi-a spus: Terminați cu declarațiile pentru că cercetăm acest caz. Îi rog pe cei care au fost victime ale acestui om să mă ajute, să ajute la acest dosar pentru că lucrurile nu trebuie lăsate așa. Sunt copii vulnerabili, ceilalți copii trebuie feriți!", a declarat Ioniță de la Clejani, în direct la Xtra Night Show. 

Întrebat dacă în perioada asta, de la accident, a încercat să ia legătura cu "iubitul" Margheritei, Ioniță a spus că:

"Nu! Eu vorbesc cu Poliția! Eu am depus direct plângere la Poliție. Ce să vorbesc cu el? Ce să aștept să-mi spună. Este cazul Poliției și îi rog să se ocupe de acest caz! Nu pot să vă spun prea multe pentru că e cazul Poliției și mi-au spus să nu mai fac declarații publice. Eu am nevoie de dovezi negru pe alb. Nu pot să acuz! Cum să acuz eu fără probe?!", a continuat Ioniță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel