Familia regală a Marii Britanii, imagini inedite cu prinţul Philip şi strănepoţii acestuia
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Prinţul Philip va fi înmormântat, sâmbătă, în cadrul unor funeralii private, la Castelul Windsor,  la orele 15,00, unde doar  30 de persone vor fi prezente din cauza regulilor legate de pandemia de Covid-19. 

Familia regală britanică celebrează memoria prinţului Philip, mort vineri la vârsta de 99 de ani, distribuind fotografii inedite. Miercuri, două imagini au fost publicate pe reţelele de socializare.

O primă imagine a fost dezvăluită pe contul ducelui şi ducesei de Cambridge. Surprinsă la Balmoral în 2015, în fotografie apare Kate şi William, alături de regina Elizabeth şi soţul ei, însoţiţi de primii lor doi copii. Prinţul George îl ţine de mână pe tatăl său, în timp ce prinţesa Charlotte, încă bebeluş, schimbă priviri complice cu suverana. 

Pe contul oficial de Twitter al familiei regale, o altă fotografie, şi realizată de Kate Middleton, a fost dată publicităţii. Realizată în 2018 la castelul de la Balmoral, aici apar Elizabeth şi Philip înconjuraţi de şapte dintre strănepoţii lor, potrivit RFI.

Prinţul Louis, pe atunci de doar câteva luni, este aşezat pe genunchii reginei, sora sa Charlotte de o parte, iar fratele George de cealaltă. Ducele de Edinburgh este lângă Isla Phillips şi Mia Tindall. Savannah Phillips pozează din spatele canapelei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel