Familia Regală, ANUNȚ de ultimă oră. Eveniment SPECIAL. "Uniforma militară, simbol al autorității MONARHIEI"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Familia Regală a României a anunțat că urmează un nou eveniment special, cu ocazia Zilei mărcii poștale.

Familia Regală a României a anunțat pe rețelele de socializare că urmează o nouă emisiune filatelică regală.

"Cu ocazia Zilei mărcii poștale, miercuri, 15 iulie 2020, Romfilatelia continuă seria tematicilor dedicate monarhiei, prin emisiunea de mărci poștale „Uniformele regalității românești (II)”", se arată într-o postare a Familiei Regale a României, pe pagina de Instagram.

Uniforma militară, simbol al autorității monarhiei

"În ultimul secol și jumătate, Regele Carol I, Regele Ferdinand, Regele Carol al II-lea și Regele Mihai au purtat uniforma militară, ca simbol al autorității monarhiei. Pe lângă tirajul de 50.000 exemplare pe hârtie albă, au fost emise și 50 de piese pe hârtie japoneză, de culoare gălbuie. Pentru piesele prezentate la expoziție, Regele Carol al II-lea a primit Diploma de onoare cu plachetă de aur.

Albumul filatelic este realizat în tiraj limitat de 311 exemplare și este echipat cu un bloc special de 4 timbre dantelate + 4 nedantelate ale emisiunii, precum și setul de două plicuri „prima zi” având ștampila aplicată în clar cu folio aur. Ambele produse sunt numerotate de la 001 la 311.

Emisiunea de mărci poștale „Ziua mărcii poștale. Uniformele regalității românești (II)” va fi disponibilă începând de miercuri, 15 iulie 2020, în magazinele Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, precum și online: http://romfilatelia.ro/store/. Aceasta este completată de două plicuri prima zi, coala de 28 timbre + 7 viniete, minicoala de 4 timbre + manșeta ilustrată, coliţa dantelata și bloc special de 4 timbre dantelate + 4 timbre nedantelate", au completat.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nouă emisiune filatelică regală Cu ocazia Zilei mărcii poștale, miercuri, 15 iulie 2020, Romfilatelia continuă seria tematicilor dedicate monarhiei, prin emisiunea de mărci poștale „Uniformele regalității românești (II)”. În ultimul secol și jumătate, Regele Carol I, Regele Ferdinand, Regele Carol al II-lea și Regele Mihai au purtat uniforma militară, ca simbol al autorității monarhiei. Pe lângă tirajul de 50.000 exemplare pe hârtie albă, au fost emise și 50 de piese pe hârtie japoneză, de culoare gălbuie. Pentru piesele prezentate la expoziție, Regele Carol al II-lea a primit Diploma de onoare cu plachetă de aur. Albumul filatelic este realizat în tiraj limitat de 311 exemplare și este echipat cu un bloc special de 4 timbre dantelate + 4 nedantelate ale emisiunii, precum și setul de două plicuri „prima zi” având ștampila aplicată în clar cu folio aur. Ambele produse sunt numerotate de la 001 la 311. Emisiunea de mărci poștale „Ziua mărcii poștale. Uniformele regalității românești (II)” va fi disponibilă începând de miercuri, 15 iulie 2020, în magazinele Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, precum și online: http://romfilatelia.ro/store/. Aceasta este completată de două plicuri prima zi, coala de 28 timbre + 7 viniete, minicoala de 4 timbre + manșeta ilustrată, coliţa dantelata și bloc special de 4 timbre dantelate + 4 timbre nedantelate. #familiaregalaaromaniei #majestateasamargareta #margaretacustodelecoroanei #principeleradu #romanianroyalfamily #casaregala #romaniaregala #romania #royal #palatulelisabeta #romfilatelia

O postare distribuită de Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel