Fani pe stadioane? Răspunsul oficial al directorului Federației Engleze
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Directorul Federației Engleze de Fotbal, Greg Clarke, a spus că este greu de crezut că fanii vor putea participa la meciurile de fotbal „prea curând".

Directorul Federației Engleze de Fotbal, Greg Clarke, a spus că este greu de crezut că fanii vor putea participa la meciurile de fotbal „prea curând", conform BBC. Astfel, dacă Premier League va reveni, acele partide se vor juca cu porțile închise.

Nimeni nu știe ce se va întâmpla

„Realitatea este că nu știm cum o să se desfășoare lucrurile", a scris Clarke într-o scrisoare adresată consiliului guvernator al FEF. „Însă, cu distanțarea socială implementată deja de ceva timp, vom avea schimbări substanțiale în ecosistemul fotbalului".

„De exemplu, este greu de crezut că vom vedea tribune pline – care sunt baza jocului – participând la meciuri prea curând", a transmis Greg Clarke.
Directorul a avertizat că tăierea de buget de 75 milioane lire va fi o mutare „logică", în acest an. „În cel mai rău caz posibil, acești bani ar fi necesari pentru următorii patru ani pentru a corecta un deficit de 300 milioane lire", a adăugat el.

Jucatul pe teren neutru nu este agreat de toți

Cluburile din prima ligă engleză au fost informate că sezonul va putea fi completat doar prin meciuri jucate pe teren neutru, cu până la 10 stadioane disponibile. Echipele de la fundul clasamentului consideră că este nedrept să riște retrogradarea în astfel de condiții.

Tot mai multe echipe din Premier League sunt deschise să joace ce-a mai rămas din campionat pe stadioane neutre, însă doar dacă retrogradarea nu va putea avea loc în acest sezon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel