Fanii lui Dinamo, apel la ambasadă pentru găsirea patronului. "Nu vei scăpa. Românii te vor găsi"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Facebook Dinamo
Foto: Facebook Dinamo
Suporterii lui Dinamo Bucureşti fac apel la ambasada Spaniei pentru găsirea lui Pablo Cortacero, omul care ar trebui să vină cu banii la clubul bucureştean. 

„NU VEI SCĂPA, NU TE VEI PUTEA ASCUNDE! ROMÂNII ȘI CÂINII TE VOR GĂSI ORIUNDE!

Pabl0 Corta0 vrea să bage 5 milioane, dar n-are bani să asigure prezența unui staff medical pentru meciul de Cupă de sâmbătă…

Există riscul să pierdem cu 0-3 la masa verde, iar peste câteva zile urmează să rămânem fără 6 puncte din 9, pentru că spaniolii n-au fost în stare să plătească niște datorii.

Dar asta contează prea puțin pentru actualii stăpâni ai lui Dinamo. Ei se țin de convocări pentru 21 decembrie.

Să le spună cineva acestor tractoriști că pe 21 Decembrie am mai ieșit o dată în stradă și nu ne-au putut opri nici Securitatea, nici USLA, nici toată Armata Comandantului Suprem.", au scris fanii dinamovişti pe Facebook. 

Apel la Ambasada Spaniei la Bucureşti

"Solicităm sprijinul Ambasadorului Spaniei la București, Excelența Sa Manuel Larrotcha Parada!

Situația creată prin înșelătoria pusă la cale de un grup de cetățeni spanioli poate scoate în stradă zeci de mii de români. Comunitatea dinamoviștilor numără câteva milioane de suporteri în România, iar comunitatea românilor din Spania depășește 1 milion de conaționali. Suntem peste tot!

Îi invităm pe „câini” să trimită textul acestei postări și orice alt comentariu prin care solicităm sprijinul Excelenței Sale.

Solicităm autorităților din România și din Spania să se sesizeze în legătură cu escrocheria care se pune la cale de către acest grup organizat ce provine din Spania, o afacere cu iz de spălare a banilor.

E plină presa iberică de articole rasiste la adresa românilor în ultimele decenii. Excelența Voastră, domnule ambsador, așa cum nouă nu ne place să fim arătați cu degetul pe nedrept din cauza unor infractori rătăciți prin Madrid, așa nu v-ar plăcea ca spaniolii să fie numiți hoți și șarlatani din cauza unei grupări de iberici rătăcite prin România.

Din păcate, aceasta este prima implicare spaniolă în sportul românesc (pentru că investiție nu o putem numi) și este o rușine pentru întreaga Spanie.

Dacă lucrurile nu se vor îndrepta, vom face tot ce putem pentru ca toată Planeta să afle cine sunt de fapt marii tâlhari, cine sunt impostorii cu acte, care este nația lor și pe unde încearcă să se ascundă”, au scris fanii lui Dinamo pe pagina lor de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel