Fanii PlayStation 5 se vor BUCURA pe 3 iunie. Informații de ultim moment
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Sony ar pregăti un eveniment PlayStation 5 pentru data de 3 iunie.

Sony ar pregăti un eveniment PlayStation 5 pentru data de 3 iunie, conform The Verge. Conferința virtuală a japonezilor se va concentra pe jocurile pentru PS5, iar cunoscătorii nu se așteaptă ca Sony să „dezvăluie fiecare detaliu esențial” al consolei, în primul său eveniment.

Precum Microsoft, japonezii au plănuit mai multe conferințe în următoarele săptămâni și luni, pentru a dezvălui mai multe lucruri decât în prezent. Până acum, singurele lucruri care se cunosc despre PlayStation 5 sunt specificațiile tehnice, un logo și un nou controller wireless. Consola propriu-zisă nu este încă dezvăluită și nu se știe dacă acest lucru va avea loc în data 3 iunie.

Specificații tehnice

 

PS5 va avea un procesor modificat AMD Zen 2 cu 8 nuclee, la 3,5 GHz (frecvența poate varia), dar și un chipset video bazat pe arhitectura AMD RDNA 2, cu 10,28 teraflopi de putere.

O parte importantă a noului PS5 este bineînțeles SSD-ul propriu, cu 825 GB de stocare și viteze de 5,5 GB/s. Epic Games a oferit recent o demonstrație tehnică a motorului Unreal Engine 5, rulând în timp real pe PS5.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel