Fără iresponsabili și caraghioși în funcțiile publice!
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Guvernul României
Guvernul României
Paul Stănescu, secretar general al PSD, a transmis un comunicat de presă în care critică dur Guvernul Cîţu, chiar în ziua în care social-democraţii au depus moţiune de cenzură. 

"O guvernare a fost pusă pe pauză luni de zile pentru un congres politic în pandemie. Regulile de sănătate publică au fost schimbate peste noapte, doar ca 5000 de liberali să se comporte ca pe stadion. Un președinte implicat în campania internă a PNL a călcat în picioare Constituția și restricțiile. Premierul penal al acestuia minte precum Pinocchio. Scandalagii au ajuns la guvernare, iresponsabilii în funcțiile publice. Congresul PNL, a doua înscăunare a lui Klaus Iohannis, a arătat și aroganța și nesimțirea liberală.  Dar și penibilul în care s-au afundat. După modelul pedelist, au subordonat partidul președintelui Iohannis, care are acum și guvern și partid.

În tot acest joc iresponsabil, economia,  sănătatea și educația românilor sunt grav afectate.

Partidul Național Liberal a omorât toate ideile și proiectele pe care ar fi trebuit să fie reconstruită România. Ideea unui guvern responsabil a fost aruncată la coș de premierul Cîțu. A dinamitat coaliția doar pentru interesele politice ale lui Iohannis. Vaccinarea, cea mai puternică armă împotriva pandemiei, a fost dusă în derizoriu și sabotată de Cîțu-Orban-Iohannis. În ce țară normală premierul, care este și șeful campaniei de vaccinare, dă vina pe oricine altcineva pentru eșecul campaniei de vaccinare? Un iresponsabil!

Pierzătorul, penibilul Ludovic Orban a ajuns să ceară scuze românilor pentru că i-a îndemnat să-l voteze pe Iohannis. Până la Congres erau parteneri, acum după ce Iohannis s-a băgat cu picioarele în Constituția României, regretă. Ce poate să fie asta dacă nu cea mai caraghioasă imagine politică a anului?

Nici vizita doamnei Ursula von der Leyen, Președinta Comisiei Europene, nu mai poate să spele imaginea șifonată a roboțelului favorit al lui Iohannis. Ce s-a întâmplat la congresul PNL a fost prea mult! Planul Național Liberal pentru Distrugerea României va fi oprit printr-un vot rapid pe o moțiune de cenzură, după decizia de azi a CCR", se arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel