Fără permis și în stare de ebrietate, un bărbat s-a urcat la volanul unei mașini, a fugit de polițiști și s-a oprit într-un copac
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
În stare de ebrietate, un bărbat s-a urcat la volanul unei mașini, a fugit de polițiști și s-a oprit într-un copac. Sursă foto: Pixbay
În stare de ebrietate, un bărbat s-a urcat la volanul unei mașini, a fugit de polițiști și s-a oprit într-un copac. Sursă foto: Pixbay
Un bărbat a fost condamnat la 2 ani și 4 luni de închisoare după ce a condus fără permis și în stare de ebrietate, a fugit de polițiști și a intrat cu mașina într-un copac.

Un bărbat în vârstă de 33 ani din Marghita a fost încarcerat, marţi, după ce a fost condamnat definitiv la 2 ani şi 4 luni de închisoare pentru infracţiuni rutiere. El s-a urcat fără permis şi băut la volanul unui Mercedes cu numere provizorii expirate, s-a izbit cu maşina de un copac, iar când a fost prins de agenţii rutieri, a refuzat să se lase testat ori să meargă la analize de sânge.

Incidentul s-a produs în zorii zilei de 18 februarie 2015, când un echipaj al Poliţiei Rutiere Marghita l-a surprins pe Blag la volanul unui Mercedes cu numere de înmatriculare provizorii. Poliţiştii i-au făcut semn să oprească, însă Călin Blag a refuzat. Încercând să scape, el a virat brusc, ca să întoarcă, dar a pierdut controlul direcţiei, a ieşit în decor şi s-a lovit cu maşina de un copac de pe marginea drumului.

Șoferul a încercat să fugă

Atât şoferul cât şi pasagerul său au coborât teferi din maşină şi au fugit. Blag a fost prins şi imobilizat, dar a refuzat să se testeze ori să meargă la spital, pentru analize de sânge. Motivul? Bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi, în plus, Mercedesul cu care circula avea numerele provizorii expirate.

Ca atare, pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru refuz de recoltare de probe biologice, conducerea unui autoturism cu numere de înmatriculare false, şi fără permis de conducere, acuze pentru care marţi, Curtea de Apel Oradea l-a condamnat definitiv la 2 ani şi 4 luni de detenţie. La stabilirea pedepsei s-a luat în considerare şi faptul că Blag este recidivist postcondamnatoriu, el fiind eliberat din Penitenciar în 2012.

La scurt timp după pronunţarea sentinţei, bărbatul a fost ridicat de acasă se poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Marghita şi depus la Penitenciarul Oradea, unde îşi va ispăşi pedeapsa, informează eBihoreanul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel