Fata din valiză, IPOTEZĂ BOMBĂ în cea mai CONTROVERSATĂ anchetă. ”Toată lumea se întreabă de ce a ales locul ăla”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Portretul-robot al tinerei, realizat de criminaliști
Portretul-robot al tinerei, realizat de criminaliști
Celebrul detectiv criminalist Mihai Untaru, comisar-șef (r), a lansat o nouă ipoteză privind cazul fetei găsite într-o valiză, la Giurgiu.

Comisarul (r) Mihai Untaru a lansat, într-o discuție pentru DC News, o nouă ipoteză privind cazul tinerei găsite ucisă și incendiată, într-o valiză, pe DN6, sensul de mers București-Alexandria.

Detectivul criminalist Mihai Untaru, comisar-șef (r), crede că este posibil ca autorul faptei să nu fi fost singur în momentul respectiv. Mai mult, spune Untaru, poate fi luată în calcul ideea că individul s-ar fi putut afla într-o dubiță.

Posibilul motiv pentru care a abandonat cadavrul acolo 

Motivul pentru care a aruncat cadavrul la o mică distanță de șosea ar putea fi, afirmă Untaru, faptul că polițiștii opreau vehicule pentru a verifica portul măștii.

„Aflat într-o dubiță, nefiind singur, vede că în România în perioada respectivă, poliția făcea razii pentru a verifica portul măștii de protecție. A intrat în panică și a găsit ca și soluție să abandoneze cadavrul acolo, dar nu oricum”, a declarat Mihai Untaru pentru DC News. 

De asemenea, Mihai Untaru a spus că este posibil ca autorul faptei să fi transportat persoane dinspre Bulgaria sau Cipru.

„Toată lumea se întreabă de ce a ales locul ăla. De grijă că toate zonele împânzite de echipaje de poliție care făceau acele verificări privind portul măștii. Și atunci, fiind genul de microbuz, a luat decizia să facă asta. Poate să fie vreo tipă luată din Bulgaria sau Cipru...”, ne-a mai spus Untaru. 

Valiza, elementul-cheie 

Cât despre valiză, dat fiind faptul că era mov, o culoare preferată de sexul feminin, Untaru crede că, cel mai probabil, îi aparținea victimei. Și dacă se confirmă, asta arată că „fata era pregătită de un drum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel