Fata unui preot din Prahova a fost condamnată pentru că a vrut să-și omoare prietena
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay
Fiica unui preot din orașul prahovean Urlați a fost condamnată la închisoare pentru tentativă de omor, după ce a vrut să-și ucidă prietena. 

Teodora I., fată de preot din Urlați, Prahova, a fost condamnată la șapte ani și șase luni de închisoare pentru tentativă de omor. De asemenea, tânăra este obligată să-i plătească fostei sale prietene daune morale în valoare de 70.000 de lei și 10.000 de lei, daune materiale.

Tânăra a vrut să-și omoare prietena cu care locuia într-un apartament închiriat în centrul Ploieștiului, pe 15 februarie 2019. La acea vreme, Teodora I. era încă elevă în ultimul an de liceu la Colegiul Al.I.Cuza.

Totodată, Tribunalul Prahova a decis confiscarea armelor cu care Teodora și-a atacat prietena: spray tip NATO iritant lacrimogen, ciocan metalic cu lungimea de 34 cm cu mâner de culoare galbenă, cuțit de bucătărie cu lama de 13 cm și mâner de 10 cm, trei suluri de saci menajeri cu capacitatea de 120 litri şi o bâtă de basseball cu lungimea de 70 cm, se arată pe portalul instanțelor de judecată.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. 

A încercat să o omoare după ce i-a reproșat că nu vorbește frumos despre ea în public 

Fapta a avut loc în urma unui conflict izbucnit între cele două colege de apartament. Teodora i-a reproşat prietenei că nu vorbește frumos despre ea în public și, după aproximativ o oră, a chemat-o în dormitor pentru „o surpriză”. 

A rugat-o să se întindă pe pat și să închidă ochii, iar apoi a descărcat spray-ul lacrimogen spre fața ei. Scena a continuat cu lovituri cu bâta de baseball. 

Strigătele victimei au fost auzite de un vecin care a încercat să intre cu forţa în apartament, dar nu a reuşit și a sunat la 112, potrivit ziarulincomod.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel