Fauci despre vaccinul Sputnik-V: NU cred că au făcut asta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Anthony Fauci
Anthony Fauci
Dr. Anthony Fauci, expertul principal în boli infecțioase din SUA, a declarat că se îndoiește că Rusia a dovedit că vaccinul său este sigur și eficient.

Dr. Anthony Fauci, epidemiologul șef al Statelor Unite,  a declarat, pentru ABC News, că se îndoiește serios de vaccinul COVID-19 înregistrat în Rusia, supranumit Sputnik V. El spune că Rusia nu a dovedit că acesta este sigur și eficient.

"Sper că rușii au dovedit în mod definitiv că vaccinul este sigur și eficient. Mă îndoiesc serios că au făcut asta", a declarat Fauci. El a mai adăugat că a avea un vaccin și a dovedi că acesta este sigur și eficient sunt două lucruri diferite. 

"Avem o jumătate de duzină sau mai multe vaccinuri. Deci, dacă am vrea să facem rău multor oameni sau să le oferim ceva ce nu funcționează, am putea începe să facem asta chiar de săptămâna viitoare. Dar nu așa funcționează lucrurile", a adăugat Anthony Fauci.

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat ieri înregistrarea primului vaccin contra coronavirusului din lume. Medicamentul va fi produs de către Gamaleya Center și Binnopharm din Zelenograd.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel