FC Botoșani - Poli Iași rezultat în ultimul meci al sezonului regulat din Liga I
Autor: Mircea F. Cristian pe 24 feb, 23:20 | Fotbal

FC Botoşani încheie sezonul regulat pe locul al treilea, după 2-1 cu Poli Iaşi.

FC Botoşani a încheiat sezonul regulat al Ligii I de fotbal pe locul al treilea, după ce a învins-o pe Politehnica Iaşi cu scorul de 2-1 (0-1), luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 26-a.

Poli Iaşi a deschis scorul prin suedezul de origine nigeriană Michael Omoh (30), dar gazdele au întors rezultatul în debutul reprizei secunde, prin golurile înscrise de francezul Hamidou Keyta (47) şi de sârbul Marko Dugandzic (55).

Habib Habibou, internaţional centrafrican, a debutat cu acest prilej la Poli Iaşi, după ce în urmă cu mai mulţi ani a evoluat la Steaua.

FC Botoşani a câştigat toate cele patru partide din 2020 şi a ajuns la şapte meciuri consecutive fără înfrângere în campionat, şase victorii şi un egal.

Poli Iaşi a pierdut, în schimb, toate cele patru partide din 2020, cu Mircea Rednic pe banca tehnică. Ieşenii nu au mai câştigat din octombrie, ajungând la 12 partide consecutive fără victorie, un egal şi 11 eşecuri.

În tur, FC Botoşani s-a impus cu 3-0, dar meciul a avut loc tot la Botoşani.

AFC Botoşani - CSM Politehnica Iaşi 2-1 (0-1)

Stadion Municipal - BotoşaniAu marcat: Hamidou Keyta (47), Marko Dugandzic (55), respectiv Michael Omoh (30).Arbitru: Andrei Antonie (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Gabriel Sabin Stroe (Piteşti); arbitru de rezervă: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)Observatori: Costin Ioan Tom a (Piatra Neamţ) - CCA, Marcel Vasile (Bucureşti) - LPF.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri