FCSB a scăpat de carantină. Becali, mesaj DUR: "Dacă alţii nu se duc, nu am fentat noi legea"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Gigi Becali, reacţie dură la adresa celor care vor ca FCSB să stea în carantina
Gigi Becali, reacţie dură la adresa celor care vor ca FCSB să stea în carantina
Gigi Becali a reacţionat dur la adresa criticilor, după ce FCSB a scăpat de carantina la revenirea din Turcia. 

„Dacă 15 cluburi nu se duc pentru că sunt unii proști nu înseamnă că noi am fentat legea. Nouă ni s-a permis din start, ni s-a zis așa: dacă stați singuri în hotel, aveți test negativ, călătoriți cu charter, atunci e în regulă. Citește în lege!

Un avocat important mi-a zis că ce nu e interzis de lege înseamnă că e permis. Dacă ar fi scris acolo competiție internațională oficială, da, atunci nu aveam ce să facem!

Noi am ținut tot timpul legătura cu autoritățile. Dar din cauza presei, a ceea ce ați scris, cei de la Ministerul Sănătății au început să le pună întrebări celor de la DSP.

Chiar și Arafat a pus întrebări, au făcut o ședință exclusiv pe acest caz și atunci, ca să nu existe nicio problemă, ni s-a zis că ar fi mai bine să avem și un joc disputat în acest turneu pe care l-am făcut.

Noi refuzaserăm înainte de stagiu să jucăm 4 amicale care ne-au fost propuse, dar, apoi, i-am chemat pe unii marți și am jucat. Ca să nu mai fie emoții fiindcă și MM începuse să se îndoiască!”, a declarat Gigi Becali, conform Prosport

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel