FCSB-DINAMO. Mari probleme de lot pt roş-albaştri
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
fcsb dinamo live
fcsb dinamo live
Joi seară are loc manşa tur din semifinalele Cupei României, între Dinamo şi FCSB. Derby-ul din Cupă prinde într-un moment dificil ambele echipe care nu au câştigat vreun meci de la reluarea competițiilor după epidemie.

Dinamo se află pe penultimul loc în play-out, însă are de jucat restanţe şi speră să iasă din zona periculoasă. De partea cealaltă, FCSB a pierdut duelul cu CFR Cluj şi este la 9 puncte în spatele acesteia în clasament, iar speranţele la titlu au fost ruinate.

Pentru FCSB, derby-ul vine într-un moment nefericit şi din cauza accidentărilor. Bogdan Vintilă nu se va putea baza pe Dennis Man, Ionuţ Panţîru, Dragoş Nedelcu, Aristeidis Soiledis, Răzvan Oaidă şi Lucian Filip, în timp ce Bogdan Planic refuză să se mai antreneze, acuzând că nu a mai fost plătit de club. Astfel, fundaşul sârb cere rezilierea contractului.

De asemenea, nici Florin Tănase nu va putea juca din cauza unei suspendări.

Un semn de întrebare este legat de Florinel Coman. Acesta este incert pentru derby după ce a suferit o întindere musculară care l-a ţinut departe de echipă în ultimele zile, ratând partida cu Gaz Metan din weekend. Însă Coman nu a mai simţit dureri în ultimele zile şi ar putea să fie titular în partida cu Dinamo.

De partea cealaltă, Adrian Mihalcea va face schimbări în primul 11 după evoluţia slabă cu Sepsi: Perovici, Mihaiu, Kostrna şi Filip vor trece pe bancă la meciul cu FCSB, urmând ca Montini, Moldoveanu, Popescu şi Răuţă să fie titulari.

Returul semifinalei dintre FCSB şi Dinamo va avea loc pe 8 iulie, scrie Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel