Feli, poveste de iubire plină de magie si dăruire
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Mandache
WhatsApp
Se pare ca Feli Donose, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, trăiește de ceva vreme o poveste magică, profundă de iubire.

Talentata, sensibilă şi cu o voce aparte, Feli s-a impus rapid in muzica românească urcand in topuri. De când a devenit mama considera asta cel mai frumos cadou din viața ei. Nora Luna este numele pe care l-a visat din copilărie pentru fetița ei. Nu credea ca poate exista ceva atât de unic si frumos ca a fi mama.

Cătălin a lăsat totul şi  s-a mutat în România pentru vedetă

Pe iubitul ei, Cătălin, l-a cunoscut in 2017  la o nunta a unor prieteni ai ei in Germania. A fost una dintre acele întâlniri predestinate. S-au îndrăgostit pe loc, iar el a făcut dovada imensa a iubirii pentru ea, mutându-se in România. Lasand totul si venind sa se stabilească in țara, spunându-i femeii iubite ca a ales cu inima. Gestul a emoționat-o enorm pe Feli care mărturisește ca reprezintă echilibrul si bărbatul ideal. Au multe lucruri comune, se cunosc si seamănă mult unul cu altul  ca mod de a gândi si a intui, a lua anumite decizii.

Feli recunoaste cu mândrie ca iubitul ei a devenit persoana cea mai importantă din viața sa. Locuiesc împreuna. Se ajuta si sprijină reciproc in cariera si viața personală. Sunt părinții cei mai fericiti. Își adora fetița si spun la unison ca e minunea lor cel mai de preț. Vorbesc rar despre povestea lor de iubire, dar se simte in gesturile lor dragoste pe care o au unul pentru altul. Au bucuria de a se fi găsit.

Adoră serile petrecute împreună

Dupa zilele încărcate si după concerte, isi încarcă bateriile acasă. Gasesc acele lucruri care ii deconectează si fac fericiti. Gătesc, se joaca mult cu cea mică, isi fac declarații de dragoste si mici bucurii. Au găsit Iubirea profunda la care mulți visează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel