Femeie dată dispărută, găsită de polițiști LEGATĂ și BĂTUTĂ
Autor: Giorgiana Croitoru pe 29 iun, 19:01 | Social

O femeie din Botoșani, dată dispărută, a fost găsită legată și bătută.

IPJ Botoșani a anunțat că luni a fost găsită femeia de 41 de ani care a dispărut sâmbătă. Aceasta a fost găsită în comuna Coțușca, județul Botoșani, și era legată cu mâinile la spate. Femeia, care prezenta urme de violență, le-a povestit polițiștilor că a fost violată de un bărbat.

Potrivit IPJ Botoșani, femeia a fost găsită în localitatea de domiciliu, ”aceasta având mâinile legate la spate și prezentând urme de violență la nivelul feței și corpului”.

Ce a povestit femeia

 

Femeia le-a povestit polițiștilor că a fost violată de un bărbat.

”Din discuțiile purtate cu sus-numita, care se află într-o stare vădită de agitație, s-a putut stabili că un bărbat din localitate a condus-o pe un teren viran, împotriva voinței sale și în timp ce se afla pe câmp a imobilizat-o, ulterior întreținând cu aceasta mai multe raporturi sexuale normale, împotriva voinței ei”, au transmis polițiștii din Botoșani, citează Mediafax.

Conform acestora, în acest caz cercetările continuă pentru lipsire de libertate, lovire sau alte violențe și viol, precum și pentru găsirea autorului. Femeia în vârstă de 41 de ani din comuna Coțușca a fost dată dispărută, după ce a fost văzută ultima dată sâmbătă în localitate.

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri