Femeie din California, poză cu masca pe față în permisul auto - FOTO în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Femeie din California, poză cu masca pe față în permisul auto - FOTO în articol
Femeie din California, poză cu masca pe față în permisul auto - FOTO în articol
O femeie din California și-a lăsat masca pe față atunci când i s-a făcut poză pentru noul permis de conducere. Departamentul de autovehicule a reprogramat-o pentru o nouă fotografie în urma erorii comise.

Lesley Pilgrim a respectat regulile stricte ale protocolului de pandemie când a vizitat biroul DMV (Departamentul de autovehicule/Registrul auto) din comunitatea din Laguna Hills. Oamenilor li s-a amintit să-și acopere nasul cu măștile de protecție. Unii oameni s-au conformat, alții s-au plâns.

Când femeii i-a venit rândul pentru poză, Pilgrim și-a luat poziția în fața aparatului foto, așteptând să i se spună când își poate scoate masca.

Dintr-o dată a auzit doar 'Uită-te în cameră și am auzit 'clicul', a spus Pilgrim. Apoi, a fost rugată să-și scoată masca și a fost făcută o a doua fotografie. Însă când plicul a sosit prin poștă, pe cardul de identitate din interior se afla Pilgrim cu mască.

'Când am văzut prima dată fotografia, nu am fost imediat surprinsă. Mă recunosc în această ipostază. Este masca mea de zi cu zi.' a spus ea.

Chapman Law school and my "law school friends" got a shout out in this one (ahem, Suzanne Voas, Tim Schuler).

Publicată de Lesley Pilgrim pe Luni, 22 februarie 2021



Pilgrim a spus că a observat câteva comentarii negative pe rețelele sociale despre greșeala DMV, dar nu împărtășește aceste sentimente.

'Cred că voi înrăma acest ID și le voi arăta copiilor un semn al vremurilor.” a adăugat Pilgrim.

Biroul DMV din Sacramento a reprogramat-o pe femeie pentru o nouă fotografie pentru permisul de conducere, potrivit NBC New York.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel