Fereastra SMART, prezentată oficial de Samsung. Avantajele tehnologiei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Sursa: Samsung/SunnyFive
Sursa: Samsung/SunnyFive
Samsung a dezvăluit noua fereastră inteligentă care emite întregul spectru de lumină naturală pentru a simula lumina soarelui.

Samsung a dezvăluit noua fereastră inteligentă care emite întregul spectru de lumină naturală pentru a simula lumina soarelui, conform Daily Mail.

Fereastra intitulată „SunnyFive" este concepută pentru persoanele care trăiesc în spații puțin luminate sau care suferă de tulburarea sezonieră afectivă.

Diferența între noua fereastră și lămpile de terapie

Spre deosebire de celelalte lămpi de terapie cu lumină, SunnyFive permite utilizatorilor să configureze „scenarii de lumină" printr-o aplicație legată de dispozitiv, creându-și propriile setări pentru temperatura culorii, luminozitate și unghiul luminii.

Mai mult decât atât, fereastra inteligentă poate schimba automat unghiul luminii și intensitatea acesteia pentru a simula mișcarea soarelui sau trecerea timpului. SunnyFive poate fi și ceas deșteptător, producând o lumină puternică de dimineață pentru a urni utilizatorii din pat, chiar și în cele mai ploioase începuturi de zi.

Efectele luminii solare, fără dezavantaje

Samsung transmite că lumina va ajuta la stimularea producției de Vitamină D, într-un mod similar cu procesul natural generat de lumina solară, însă fără riscul „arsurii pielii sau accentuării ridurilor".

Deocamdată, planurile companiei sud-coreene despre fereastra inteligentă sunt necunoscute, fiindcă nu există nici o dată de lansare, dar nici un preț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel