Festival de teatru independent în weekend, în București
Autor: Cătălin Șerban pe 06 noi 2019 / 15:54 | Teatru - Dans

Imagine cu caracter ilustrativ

Festivalul de teatru independent pentru copii Povești de Festival, care prezintă zece spectacole, zece ateliere, un salon de carte pentru micuți și o expoziție de marionete, va avea loc sâmbătă și duminică, în București.

Festivalul se află la prima ediție și este destinat deopotrivă copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, dar și pasionaților sau specialiștilor în teatru.

Competiții teatrale

Evenimentul cuprinde o secțiune competițională, cu zece producții de teatru pentru copii din genuri variate (dramatic, liric, coregrafic, teatru de păpuși). Juriul competiției este format din Felicia Filip, directorul Operei Comice pentru Copii, Alina Teodorescu, director adjunct ExpoArte, Daniela Mihovici, directorul Teatrului de Păpuși din Brăila, regizoarea Daniela Andrei și actorul Cosmin Seleși.

De asemenea, manifestarea va include o secțiune necompetițională, în care copiii se vor putea bucura de cele zece ateliere de teatru (mișcare scenică, improvizație, muzică, recunoașterea emoțiilor etc.), dar și de o expoziție de marionete și un salon de carte dedicat lor. Editurile prezente sunt Litera, Corint, RAO, Editura Didactică Publishing House, Cutiuța cu povești, Carusel.

Festivalul va avea loc sâmbătă și duminică, între orele 11.30 - 19.00, în complexul Sun Plaza, conform Mediafax.

Te-ar putea interesa și ....
Teatru - Dans Vezi toate articolele
Crossuri parteneri