Festivalul Coachella, amânat din pricina coronavirusului. Ce alte evenimente nu vor mai avea loc
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Festivalul de Muzică și Arte din Coachella Valley a fost amânat până în octombrie, din cauza coronavirusului.

Festivalul de Muzică și Arte din Coachella Valley a fost amânat până în octombrie, din cauza coronavirusului, a transmis organizatorul evenimentului, Goldenvoice, conform The Verge. Primul weekend al popularului festival s-a amânat până pe 9, 10 și 11 octombrie, iar cel de-al doilea va avea loc pe 16, 17 și 18 octombrie. Clienții care au cumpărat deja bilete le vor putea utiliza pentru noile perioade.

Stagecoach, un alt festival, de muzică country, care se desfășoară în aceeași locație cu Coachella, a fost reprogramat tot în octombrie, Stagecoach va avea acum loc în weekendul ccare începe cu 23 octombrie. Ambele festivaluri erau programate, inițial, în aprilie.

Evenimentele, reprogramate 

 (w670)

„La îndrumarea Ținutului Riverside și a autorităților sanitare locale, trebuie să confirmăm reprogramarea Coachella și Stagecoach, din cazul COVID-19", a transmis Goldenvoice, prin Twitter.

„În timp ce decizia vine într-un moment de nesiguranță universală, vom trata cu mare seriozitate siguranța și sănătatea invitațiilor, angajaților și comunității noastre. Îi rugăm pe toți să urmeze îndrumările și protocoalele publicate de autoritățile sanitare publice", s-a mai arătat în mesajul de pe Twitter.

Situația festivalului Coachella urmează decizii similare luate în legătură cu SXSW, Comic Con-ul din Emerald City, Salonul Auto de la New York și multe alte evenimente tehnologice. Aceste măsuri de „distanțare socială" pot ajuta oamenii să nu intre în contact cu alții care ar putea fi bolnavi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel