Urmărește emisiunea live
Festivalul Insula 2021. Andrei Petică (manager general), către autorități: Sunt oameni care și-au dorit, dar nu au mai achiziționat abonamente din cauza panicii create
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Festivalul Insula 2021. Andrei Petică (manager general), mesaj către autorități
Festivalul Insula 2021. Andrei Petică (manager general), mesaj către autorități
Festivalul Insula 2021. Andrei Petică (manager general) și Anca Angheluță (booking manager) au vorbit la seria DC Muzică de la interviurile DC News despre ce se va întâmpla pe 4-6 iunie și, în încheiere, au avut și un mesaj pentru autorități.

În încheierea interviului acordat pentru DC News despre tot ce înseamnă Festivalul Insula și despre ediția de anul acesta, ce va avea loc între 4-6 iunie în Delta Siretului, Andrei Petică (manager general) a avut și un mesaj pentru autorități.

Andrei Petică le cere autorităților să se gândească atât la organizatori, cât și la public. Mesajul vine ca urmare a faptului că, în prezent, nu se știe sigur dacă festivalul, asemenea altora, se va putea desfășura fără probleme, dată fiind pandemia. Mai mult, organizatorii au deja experiența unei amânări, cea a ediției 2020. 

„Să se gândească la organizatori și la public”

„Să se gândească și la noi, la organizatori. Ne-am dedicat foarte mult timp și resurse financiare, inclusiv personale. Nu poți realiza un festival doar din abonamente și sponsorizări. Întotdeauna trebuie să vii cu un aport personal, mai mic sau mai mare, în funcție de posibilitățile fiecăruia.

Să se gândească și la public. Avem peste 1.000 de abonamente vândute, avem oameni care și-au dorit să vină, dar nu au mai achiziționat din cauza panicii create în martie. Eu zic că trebuie să ia în considerare că ne dorim să respectăm măsurile, vom face tot posibilul să fie un festival sigur pentru participanți și să ne și putem simți bine în același timp. Trebuie să lăsăm și spiritul să fie liber.”, a spus Andrei Petică la seria DC Muzică de la interviurile DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel