Festivalul Insula 2021 nu se limitează la concerte: Aventura Parc, plimbări cu balonul și scenă de stand-up comedy
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Activități la Festivalul Insula 2021 / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Activități la Festivalul Insula 2021 / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
La ediția din 4-6 iunie 2021 a Festivalului Insula, participanții se pot bucura atât de concerte, cât și de activități precum plimbările cu balonul, cu căruța trasă de cai sau de tot ce înseamnă „Aventura Parc”. 

Festivalul Insula 2021. Andrei Petică (manager general) și Anca Angheluță (booking manager) au vorbit la seria DC Muzică de la interviurile DC News despre activitățile puse la dispoziție participanților.

Așadar, în afară de concerte, cei care aleg să meargă la Festivalul Insula 2021 vor putea face diverse trasee, activități sportive, plimbări cu barca, cu balonul, cu căruța trasă de cai... Și asta nu e tot! 

De la Aventura Parc la plimbări cu balonul  

„În primele trei ediții noi nu am fost un festival în adevăratul sens al cuvântului pentru că nu am avut atâtea facilități pentru public. Noi ne-am axat foarte mult pe concerte. Ediția a 4-a ne-am dorit să fie mai specială, participanții să aibă la dispoziție o gamă largă de activități. Să se simtă bine pe toată perioada festivalului: atât ziua, când lumea își încarcă bateriile, cât și seara.”, a declarat Andrei Petică (manager general) la interviurile DC News.

VEZI ȘI: Festivalul Insula 2021. Artiști, locație și variante de cazare: Lucrăm pentru cea mai bună ediție de până acum / VIDEO

Andrei Petică a precizat apoi că „cei de la Zaga Zaga Land oferă Aventura Parc, trasee cu diferite grade de dificultate, activități sportive: este teren de tenis și, în curând, și teren de fotbal.”

Pentru plimbările cu barca vor fi disponibile o gamă mai largă de bărci: cele cu motor, cât și cele cu vâsle și pedale. Plimbările cu balonul și bineînțeles, cele trei scene. Te poți plimba și cu căruța trasă de cai, poți să și călărești. Poți să faci foarte multe. În plus, ce ateliere și standuri vor aduce partenerii. Asta va rămâne ca și surpriză.”, a mai spus Andrei Petică.

Scenă de stand-up la Festivalul Insula 2021

Anca Angheluță (booking manager) a adăugat că „vor fi și petreceri la piscină, dar și scena de stand-up.”

„Când am început pregătirile pentru scena de stand-up s-a întâmplat cu pandemia și ne-am oprit. Dar o să anunțăm.”, a mai spus Anca Angheluță, făcând referire la numele comedianților care se vor afla la Festivalul Insula 2021. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel